Clisee Flexografice

Cliseele utilizate la imprimarea flexografica sunt executate exclusiv prin metoda digitala (imaginea digitala se transmite prin tehnologia computer-to-plate). Materia prima utilizata pentru acestea este de cea mai inalta calitate.

FLEXO HOUSE utilizeaza placi de fotopolimeri cu diferite grosimi, adaptate pentru mai multe inaltimi de tipar. Mai multe detalii tehnice despre acestea in partea de jos:

Grafica si Design

Aici putem crea imaginea pentru tipul de produs ambalat si apoi sa o adaptam la suportul de imprimat, sa-i facem separatia pe culoare si s-o pregatim in vederea tiparirii. Astfel imaginea prelucrata in studioul nostru grafic ia o forma cat mai aproape de efectul final, fiind vizualizata cu ajutorul unui proof digital.
Cele mai tipice aplicatii ale flexografiei sunt sacosele din plastic si hartie, etichetele autoadezive, ambalajele pentru food si non-food, etc.

Asistenta Tehnica

Firma vine in intampinarea clientilor nostri si testeaza masinile de tipar in vederea stabilirii performantelor acestora, cu ajutorul unor clisee test. Apoi cu ajutorul aparatelor de masura a densitatii de culoare, precum si a unui software specializat, se stabileste o curba de compensare a dot gainu-lui pentru fiecare client al nostru. Acest proces permitand ca la fiecare tiparire a ambalajului, calitatea imprimarii sa fie una foarte buna. Succesul executiei unui tipar flexo incepe odata cu intelegerea intregului proces de imprimare.

1,14 mm
1.70 mm
2.54 mm
2.84 mm
4.32 mm

Prin noi aveti solutia optima pentru tipar!

Daca vrei o masina flexo putem sa te ajutam sa iei o decizie corecta privind masina de tipar de care ai nevoie. Daca ai deja o masina de tipar flexo cheama-ne pentru evaluare si sa iti oferim solutia optima de imprimare.
Flexo House pune la dispozitia clientilor clisee digitale de test specifice fiecarei masini de tipar. Prin utilizarea aparatelor de masura, a densitatii cernelurilor utilizate de client pecum si a unui program specializat de stabilire a unei curbe de compensare a dot gain-ului, particular fiecarui client va oferim solutia cea mai buna de tipar.